Sider

onsdag 27. april 2011

Brokkoli, Bacon & løkpai

"Det er ingen kjærlighet mer oppriktig, enn kjærligheten til mat." George Bernard Shaw
Et smakfullt og proteinrikt måltid som kjapt kan gjøres sunnere eller motsatt, avhening av hva du har oppi..Her er det bare å gotte seg med godsaker.
Og ja, den ferdige deigen er fullt brukanes i en travel hverdag ;-) Så her referer jeg kun til den...i dag!



bildet er lånt fra en bildenettbase.
 

Dette trenger du til ca 4 posj:

1 pk/ posj paideig
2 gule løk
1/2 brokkolibukett
1-2 pk skogsbacon i biter
1/2 pk cottage cheese
2 dl matfløte
3 egg
nykvernet pepper


Slik gjør du:

* Ta ut deigen av pakken og over i en form
* Prikke med en gaffel for så å forsteke deigen i 10 min på 180 grader
* Skrell, skjær i ringer og stek løken myk
* Skjær brokkoli i små bukketter og kok den noen få min
* Skjær bacon (evnt skinke for en magrere variant)
* Skjær i strimler og stek bacon
* Visp sammen egg, fløte, cottage cheese og pepper
* Ha brokkoli og løk over deigen
* Hell på eggeblandingen
* Dryss over bacon tilslutt, og gjerne noen finhakkede urter!

* Stek på 200 grader i ca 30 min (men følg med på at den bare skal være gylden..

Bon apetit!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar